Last visit was: Sat Mar 17, 2018 7:29 am It is currently Sat Mar 17, 2018 7:29 am

All times are UTC+01:00

 [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 17, 2017 7:51 pm 

Joined: Sat Jul 03, 2010 12:31 pm
Posts: 61
Current ride: 06 Ully
Location: Northern Ireland
2006 Ulysses

Started OK and rode for about 20-30 miles then red engine light came on. Pulled over and stopped bike. Bike would not start again started on jump start from a car. Rode to a friends house and stopped the bike. Would not start so jumped it again from another bike. Rode the bike for circa 5-10 miles and noticed that the clocks (speedo and revometer) stopped completely. Also noticed the LCD milometer was off. Then the bike went onto back fire before completely stopping/cutting out. Recovered bike back to friends as not enough power to start bike again. Checked for chaffing around head stock on cables and could not find any. Removed black tape around the cables and still could not find anything. Upon jump starting the bike again it started but after a few minutes the clocks died again and the bike cut out.

PostPosted: Wed May 17, 2017 7:56 pm 
User avatar

Joined: Tue May 05, 2009 8:00 pm
Posts: 8393
Current ride: Buell X1 2001
Location: southampton

:yup: give this a try

Obey the principles without being bound by them.
Bruce Lee

PostPosted: Wed May 17, 2017 9:23 pm 
proff. patpending
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 8:20 pm
Posts: 14365
Current ride: Victoria Sponge
Location: Bristol - Gateway to all things good

08 Specialized Langster

 [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited