Last visit was: Wed Dec 13, 2017 6:23 pm It is currently Wed Dec 13, 2017 6:23 pm

All times are UTC+01:00




 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Engine management light
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 8:28 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 20, 2014 9:35 pm
Posts: 38
Current ride: Buell X1
Location: England
My engine management light started flashing on X1 manual says engine temp to high. I don't have a scanaliser. Anyone have an idea what the problem solution could be.


Top
   
 
PostPosted: Sat Jan 07, 2017 10:42 pm 
Online
proff. patpending
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 8:20 pm
Posts: 14219
Current ride: Victoria Sponge
Location: Bristol - Gateway to all things good
Chaffed temp sensor insulation... Being a cheapskate, I would disconnect the bullet connector and feed a few different diameter heatshrinks over the wire...

_________________
08 Specialized Langster


Top
   
 
PostPosted: Sun Jan 08, 2017 4:50 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 20, 2014 9:35 pm
Posts: 38
Current ride: Buell X1
Location: England
pash wrote:
Chaffed temp sensor insulation... Being a cheapskate, I would disconnect the bullet connector and feed a few different diameter heatshrinks over the wire...

Cheers Pash. I will investigate that possibility and hopefully your right.


Top
   
 
PostPosted: Sun Jan 15, 2017 9:12 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 08, 2017 9:36 pm
Posts: 2
Current ride: 2000 X1
The engine management lamp has been coming on after a few miles (or a few revs) and stays on. I've been ignoring it for 5 years.

John
2000 X1


Top
   
 
 [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited