Last visit was: Mon Nov 20, 2017 4:34 am It is currently Mon Nov 20, 2017 4:34 am

All times are UTC+01:00




 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Posting photos
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 8:49 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 03, 2011 5:41 pm
Posts: 64
Current ride: Buell S1 Lightning
Location: Caernarfon
I may be being stupid but I successfully managed to post a photo uploaded from my cameras card mid June but have now totally failed to upload some more, getting the message that they are too large. What am I doing wrong, or has something changed? Thanks.

_________________
'97 Buell S1 Lightning, '40 Indian Chief, '96 Yamaha XJR 1200.


Top
   
 
 Post subject: Re: Posting photos
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 8:52 pm 
Offline
proff. patpending
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 8:20 pm
Posts: 14158
Current ride: Victoria Sponge
Location: Bristol - Gateway to all things good
Not sure anything has changed.

I use photobucket, or if I want to upload a photo directly I'll resize with Irfanview...

Life should be easier...

_________________
08 Specialized Langster


Top
   
 
 Post subject: Re: Posting photos
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 9:41 pm 
Offline
Needs more cowbell
User avatar

Joined: Fri Apr 03, 2009 10:09 am
Posts: 9011
Current ride: None
Location: Southampton
Lars, As Nick mentions, nothing has changed. The side is set at 5 MB per image which is a decent size for a forum. if you are uploading direct from something like a mobile device then I dar say the size will be bigger, you might need to resize or, As Nick mentions, use Photobucket :yup:

The size was set at 5 MB as a reasonable trade off between bandwidth/storage (which we pay for) and display size.

If you have issues, just post back and we will help :yup:

_________________
"With square conduct, level steps, and upright intentions ..”


Top
   
 
 Post subject: Re: Posting photos
PostPosted: Tue Aug 25, 2015 11:12 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 03, 2011 5:41 pm
Posts: 64
Current ride: Buell S1 Lightning
Location: Caernarfon
The site was rejecting them because they were over 2 meg not 5 meg, at least that's what it said! I solved the issue by sending them to "e-mail recipient" directly which automatically reduced them to a quarter meg then posted them. Thanks for the advice.

_________________
'97 Buell S1 Lightning, '40 Indian Chief, '96 Yamaha XJR 1200.


Top
   
 
 [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited